Υπηρεσίες

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

services-1

Παραλαβή και Αποθήκευση

Οι πλήρως οργανωμένοι και κωδικοποιημένοι χώροι αποθήκευσης της εταιρείας μας ξεπερνούν τα 2.000 τμ.

 

Σε αυτά τηρείτε μηχανογραφικό σύστημα αποθήκευσης και παράδοσης First In First Out (FIFO) έτσι ώστε να παρακολουθείτε η διακίνηση των προϊόντων βάση των ημερομηνιών παραγωγής και λήξης.

 

Επιπρόσθετα, η εταιρεία φροντίζει για τη διατήρηση της υγιεινής και ασφάλειας των χώρων αποθήκευσης, με εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και μέσων.

services-2

Πώληση – Παράδοση

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως μηχανογραφημένο σύστημα. Οι χονδρέμποροι μπορούν να δώσουν την παραγγελία τους τηλεφωνικά, με fax και Online έτσι ώστε το προσωπικό της εταιρείας να τη ετοιμάσει για άμεση παραλαβή.

 

Παράλληλα δε, ακόμα και ιδιοκτήτες εστιατόριων, καφετεριών, Bar κλπ μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι από τις εγκαταστάσεις μας τα προϊόντα που θέλουν, κερδίζοντας έτσι τις προσφορές και δώρα που κάνουν οι εταιρείες προμηθευτές μας καθώς και τις επιπλέον εκπτώσεις που χορηγούμε εμείς για την επίσκεψή τους στους χώρους εργασίας μας.

services-3

Διανομή στη Μυτιλήνη

Ειδικά στο Δήμο Μυτιλήνης η εταιρεία μας παραδίδει η ίδια τα προιόντα στους πελάτες της (καφετέριες, καφενεία, ζαχαροπλαστεία κλπ) διαθέτοντας δικά της κλειστά φορτηγάκια (Van) καθημερινά.

 

Πωλητές της εταιρείας μας, ενημερώνουν τους πελάτες μας για τις προσφορές και τα δώρα που γίνονται από τους προμηθευτές μας, έτσι ώστε να είναι πάντα κερδισμένοι αγοράζοντας από εμάς.

services-4b

Τροφοδοσία Yacht Supply

Η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει την τροφοδοσία γιότ και κρουαζιερόπλοιων με όλα μας τα είδη και με παράδοση στο λιμάνι ή την μαρίνα της Μυτιλήνης.

 

Εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες εταιρείες ποτών, αναψυκτικών και νερού στη Λέσβο, η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει τα είδη μας σε πραγματικά μοναδικές τιμές χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για την παράδοση σε εσάς.

 

Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας λίστα με τα προϊόντα που θέλετε καθώς και την ημερομηνία και ώρα παράδοσης.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.